Gratis waardebepaling

Het vaststellen van de waarde van uw pand kan op verschillende manieren en wordt vooral bepaald door het doel dat u heeft. Wanneer hebben we het over een waardebepaling en wanneer over een waardeverklaring of een taxatie?

Gratis waardebepaling
Als u overweegt om uw pand te koop te zetten en benieuwd bent naar de mogelijke verkoopopbrengst geven wij u vrijblijvend en gratis een waardebepaling. Daarmee heeft u een goed beeld van de actuele marktwaarde. U kunt op basis van deze waardebepaling geen lening afsluiten. Dat kan alleen met een volledig en officieel taxatierapport. Maar voor een indruk van de verkoopwaarde van uw pand is een waardebepaling beslist een goed uitgangspunt. U ontvangt van deze waardebepaling geen schriftelijk document. Als u de bepaling van de waarde vastgelegd wilt hebben kunt wij een schriftelijke waardeverklaring voor u maken.

Waardeverklaring
Als u een schriftelijke opgave van de waarde wilt, maar geen uitgebreid taxatierapport nodig hebt kunt u een waardeverklaring laten opstellen. De kosten hiervan zijn aanzienlijk lager dan die van een taxatierapport. Het is handig vooraf goed na te gaan of dit document voor u voldoende is.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 020 3054444