Cornelis Dirkszstraat 2

Kenmerken

  • 0
     m2

  • € 

    27
    per maand

Omschrijving

Het voormalige gebouw voor Moderne Poliklinieken Amsterdam uit de jaren´50 is gelegen in Amsterdam West (Admiralen buurt) bij de kruising van de Admiraal de Ruijterweg en de Jan Evertsenstraat. De etage is een jaar geleden prachtig verbouwd en aangepast aan de huidige standaarden. Een prettig kantoor van 420 m² op een laag met open keuken 10 werkkamers, een boardroom, akoestisch plafond en toiletten met douche. Alles is strak afgewerkt. De ruimte beschikt over een kabel en glasvezel aansluiting.

Bereikbaarheid
Goede bereikbaarheid via Ring A10, afslag S105. De Admiraal de Ruijterweg, Hoofdweg en de Jan Evertsenstraat zorgen voor goede verbindingen met de andere delen van Amsterdam.

Per openbaar vervoer:
Uitstekende bereikbaarheid. Met tram- en buslijnen 12-13-14 en 247 zijn gelegen aan de De Admiraal de Ruijterweg, Witte de Withstraat en de Jan Evertsenstraat.

Oppervlakte
De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 420 m² kantoorruimte gelegen op een vloer.

Huurprijs
€. 190,00 per m²/ per jaar - € 79.800,00 per jaar.

Servicekosten
€ 27,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot op de vergoeding voor bijkomende leveringen en diensten door eigenaar (incl. verwarming en elektra in het gehuurde).

Parkeren
Parkeerplaatsen zijn ruim aanwezig en gelegen op de openbare weg.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurtermijn
5 jaar + een optie periode van 5 jaar.

Opleveringsniveau
In huidige staat.

B.T.W.
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van één kwartaalbetaling.

Datum van oplevering
In overleg

Courtage
Mocht door bemiddeling van makelaarskantoor Hoen Makelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Huurcontract
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ-model, feburari 2015).

DE VERMELDE INFORMATIE IS VAN ALGEMENE AARD EN IS NIET MEER DAN EEN UITNODIGING OM IN ONDERHANDELING TE TREDEN. AAN DE INHOUD VAN DEZE INFORMATIE KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND

Foto's

Locatie