Falckstraat

Kenmerken

  • 0
     m2

  • € 

    0
    per maand

Omschrijving

Een fraai en representatieve bedrijfsruimte gelegen op een prachtige locatie in Amsterdam. Het te verhuren object bestaat uit kantoorruimte met bedrijfsruimte op de derde verdieping verdeeld in een ruim entree met een mogelijkheid voor een balie, een grote kantoorruimte, twee separate kamers in het achterdeel van het pand alsmede een keuken en toilet.

Omgeving
De kantoorruimte is gelegen op een prachtige locatie aan de Amsterdamse grachtengordel in de directe nabijheid van de Prinsengracht en de Utrechtsestraat. De Falckstraat is een zeer brede straat met voldoende parkeergelegenheid. In het midden is een klein plantsoen gelegen met zit mogelijkheden. In de directe omgeving en met name in de Utrechtsestraat zijn vele trendy winkels , boutiques, restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden. Ook zijn er vele culturele voorzieningen op loopafstand zoals: Theater Carre , de Stopera, het Hermitage Museum en het Rijksmuseum. Kortom : "Elegant Urban Living " in optima forma.

Bereikbaarheid
Het pand is goed bereikbaar. Zowel met de auto als met openbaarvervoer (tramlijnen 4, 6, 7 en 10). De halte is gelegen op de Utrechtsestraat en Weteringschans t.h.v. het Frederiksplein.

Oppervlakte
De bedrijfsruimte heeft een totale verhuurbare vloeroppervlakte van circa 136 m² V.V.O. bedrijfsruimte.

Huurprijs
€ 2.850,- per maand exclusief btw.

Servicekosten
Géén, huurder zorgt zelf en voor eigen rekening voor levering van gas, water en elektra alsmede het normale onderhoud aan de bestaande installaties.

B.T.W.
Over de huurprijs wordt btw in rekening gebracht.

Parkeren
Parkeren met parkeervergunning of betaald parkeren.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurtermijn
5 jaar + optieperiode van 5 jaren.

Opleveringsniveau
Huidige staat.

Huurindexatie
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI-Alle huishouden (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur te vermeerderen met btw

Datum van oplevering
1 januari 2019

Courtage
Mocht door bemiddeling van Makelaarskantoor HOEN Makelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Huurcontract
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ-model, feburari 2015).

Foto's

Locatie