Korte Leidsedwarsstraat

Kenmerken

  • 0
     m2

  • € 

    0
    per maand

Omschrijving

Gelegen aan de Korte Leidsedwarsstraat bieden wij deze bedrijfsruimte te huur aan. Het betreft een bedrijfsruimte van in totaal circa 122 m² verhuurbare vloeroppervlakte (VVO) met kleine tuin. De bedrijfsruimte is gelegen op de begane grond met aan de voorzijde een winkelruimte, open keuken, badkamer en werkkamer. Aan de achterzijde is de kantoorruimte gesitueerd.

Omgeving
De Korte Leidsedwarsstraat is gelegen in het centrum van Amsterdam. De ligging is uniek en bruisend, met het Leidseplein om de hoek, net als de mooie winkelstraten Leidsestraat en iets verder de P.C. Hooftstraat. De buurt bestaat uit het Vondelpark, de grachtengordel, vele restaurants, clubs, cafés, terrassen.

Bereikbaarheid
Het pand is goed bereikbaar. Zowel met de auto als met openbaar vervoer (tram lijn 1,2, en 5 en verschillende buslijnen).

Oppervlakte
Het verhuurbaar vloeroppervlakte bedraagt circa 122 m² V.V.O. bedrijfsruimte gelegen op de begane grond.

Bestemmingsplan
Het bestemmingsplan is gemengd 1.

Huurprijs
€ 2.800,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten
Géén, huurder zorgt zelf en voor eigen rekening voor levering van gas, water en elektra alsmede het normale onderhoud aan de bestaande installaties.

Omzetbelasting
Over de huurprijs wordt BTW in rekening gebracht en huurder verklaart dat hij in het gehuurde voor meer dan 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg of via vergunningstelsel.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurtermijn
5 jaar + optieperiode van 5 jaren.

Huurindexatie
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI-Alle huishouden (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur te vermeerderen met B.T.W.

Datum van oplevering
In onderling overleg.

Courtage
Mocht door bemiddeling van Makelaarskantoor C. HOEN Dzn B.V. een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Huurcontract
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ-model, juli 2015).

Foto's

Locatie