Middenweg

Kenmerken

  • 0
     m2

  • € 

    0
    per maand

Omschrijving

Geronoveerde bedrijfsruimte gelegen op de Middenweg. De ruimte heeft als bestemming, detailhandel. De winkel is mooi en strak, met hoog plafond, karakteristieke voorgevel en een tuin aan de achterzijde.
Het pand bevindt zich in het winkelgebied van de Watergraafsmeer en de Middenweg kenmerkt zich door veel bedrijvigheid met veel kwalitietswinkels en horeca-gelegenheden.

Bereikbaarheid
Met het openbaar vervoer:
Uitstekende bereikbaarheid, vanaf Amsterdam Centraal Station met tramlijn 9 en buslijn 357. Vanaf Gaasperplas of station muiderport met buslijn 41. Met de auto geeft de middenweg makkelijk toegang tot de ring A10 oost.

Vloeroppervlak:
Het betreft ca 210 m² verhuurbaar vloeroppervlakte V.V.O.

Bestemmingsomschrijving:
Gemengd - 1 onder andere bestemd voor kantoor en winkel.

Parkeren:
Betaald op de openbare weg.

Opleveringsniveau:
Huidige staat.

Huurprijs:
€ 3.500,- per maand te vermeerderen met BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurtermijn:
3 jaar plus 5 optie jaren.

B.T.W.
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van één kwartaalbetaling.

Courtage
Mocht door bemiddeling van makelaarskantoor Hoen Makelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Huurcontract
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ-model, feburari 2015).

Foto's

Locatie