Prinsengracht

Kenmerken

  • 0
     m2

  • € 

    0
    per maand

Omschrijving

Hoogwaardige prachtig grachtenpand gelegen aan de Prinsengracht 493 in het hart van Amsterdam. Het betreft een bedrijfsruimte van 273 m² V.V.O gelegen op de begane grond en souterrain en beschikt over een patio van ca. 17 m². Deze authentieke sfeervolle bedrijfsruimte laat zich uitstekend gebruiken voor een kantoorruimte met showroom of alleen een kantoorruimte.

Bereikbaarheid:
Het is zeer goed bereikbaar met de fiets of met het openbaar vervoer op het Leidseplein stoppen de trams 1, 2, 7, 11, 12, en 19.

Vloeroppervlak:
80 m² bedrijfsruimte op de begane grond.
193 m² bedrijfsruimte in het souterrain.

Bestemmingsomschrijving:
Gemengd - 1 onder andere bestemd voor wonen, kantoor en winkel.

Parkeren:
Betaald op de openbare weg.

Opleveringsniveau:
Huidige staat.

Huurprijs:
€ 325,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurtermijn:
5 jaar plus 5 optie jaren.

B.T.W.
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van één kwartaalbetaling.

Courtage
Mocht door bemiddeling van makelaarskantoor Hoen Makelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Huurcontract
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ-model, feburari 2015).

Foto's

Locatie