Schipholweg

Kenmerken

  • 0
     m2

  • € 

    0
    per maand

Omschrijving

Te huur, bedrijfspand met kantoor- en bedrijfsruimte gelegen aan de Schipholweg 947 te Boesingheliede. Het betreft een hal welke beschikt over een over een overhead deur en goede indeling. Een ideale ruimte voor opslag of magazijn. Op het perceel ca 2000 m² groot staat ook nog een woning welke niet in gebruik is. Tevens is er voldoende parkeerruimte. De bedrijfsruimte is gelegen in de buurt van Schiphol.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van dit object per auto is goed. Het object is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen, waaronder de nieuwe verbindingsweg N205 tussen de Rijkswegen A4 en A9. De luchthaven Schiphol ligt op slechts 5 autominuten afstand.

Oppervlakte
Het betreft totaal ca. 1170 m² bedrijfsruimte met op een perceel van ca. 2000 m².

Huurprijs
€ 5.000,- per maand te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Niet van toepassing. Het gehuurde is voorzien van eigen meters ten behoeve van gas, water en elektra. De verrekening van het gebruik van gas, water en elektra vindt plaats direct tussen huurder en de nutsbedrijven.

Parkeren
Er is parkeergelegenheid aanwezig.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Opleveringsniveau
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat.

Huurtermijn:
5 jaar plus 5 optie jaren.

B.T.W.
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van één kwartaalbetaling.

Courtage
Mocht door bemiddeling van makelaarskantoor Hoen Makelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Huurcontract
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ-model, feburari 2015).

Foto's

Locatie