Spaarndammerdijk

Kenmerken

  • 0
     m2

  • € 

    0
    per maand

Omschrijving

In het gebouw ''De Noordkop'' in de Spaarndammerbuurt bieden wij deze split-level kantoorruimte van 133 m² (B.V.O) in verhuurde staat aan. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en de souterrain. Aan de achterzijde bevindt zich een tuin. De kantoorruimte is gelegen op eigen grond.

Omgeving
De Spaarndammerbuurt kenmerkt zich door mooie monumentale panden en groene, verzorgde tuinen en hofjes. Het Westerpark, Westergasterrein en de Spaarndammerstraat met diverse winkels en leuke restaurants en café's. Met de pont ben je binnen enkele minuten op het NDSM werf in Amsterdam-Noord en de Jordaan vind je op slechts enkele fietsminuten afstand.

Bereikbaarheid
De bedrijfsruimte is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en het openbaar vervoer. Het Centraal Station bevindt zich op slechts 10 minuten fietsafstand.

Oppervlakte
De bruto vloeroppervlakte bedraagt 133 m² gelegen op de begane grond en souterrain.
Het verhuurbaar vloeroppervlakte bedraagt 106 m²

Vraagprijs
€ 295.000,00 k.k.

Bestemming
Het bestemmingsplan “Spaarndammers en Zeehelden” en heeft de bestemming Gemengd – 2. Hierbij is wonen op de begane grond niet toegestaan.

VvE maandelijkse bijdrage
€ 92,47 per maand.

Huurgegevens
Nader te verstrekken.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg of in parkeergarage.

Opleveringsniveau
In huidige staat.

Datum van oplevering
Oplevering in overleg.

Verkoopvoorwaarden
- Verkoper heeft het verkochte niet zelf in gebruik gehad en kan een koper niet informeren over de eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.
- De bedrijfsruimte wordt verkocht en geleverd 'as is' en wordt in verhuurde staat opgeleverd.

Foto's

Locatie