Spiegelgracht 21 I

Kenmerken

  • 80
     m2

  • 3

  • 2

  • in overleg

Omschrijving

Hoogwaardig luxe, licht en gemeubileerd drie-kamer appartement gelegen op de eerste verdieping van circa. 80 m². Het appartement is recent volledig verbouwd. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, ruime woon-leefkamer, open keuken, lift en een waanzinnig uitzicht op de Spiegelgracht.

Indeling:
De gemeenschappelijke entree bevindt zich op de begane grond, die is voorzien van een marmeren vloer, een centrale lift en een trappenhuis. Met de entree op de eerste verdieping komt u binnen in de hal. De open deuren geven u toegang tot de ruime woonkamer, die grenst aan een luxe open keuken. De keuken is voorzien van een oven, inductiekookplaat, vaatwasser en koel-vries combinatie. Tevens biedt het appartement een wasruimte, een garderobe en waar mogelijk inbouwkasten en bergruimte. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee ruime slaapkamers. De slaapkamers beschikken beiden over een badkamer met inloopdouche en wastafel. De Masterbedroom beschikt over een ligbad.

De woning is voorzien van prachtige visgraatvloer met vloerverwarming. De badkamers, toilet en wasruimte zijn afgewerkt met prachtige tegels met een minimale voegmaat. De woning is geheel vernieuwd en voorzien van nieuwe installaties voor water, gas, elektra en ventilatie en heeft een ingebouwde gashaard.

Omgeving:
Op een van de meest levendige gedeeltes van het Amsterdamse centrum. Gelegen in het historische Spiegelkwartier met fraai uitzicht op het Rijksmuseum en de 350 jaar oude Spiegelgracht, in de directe omgeving veel antiekzaken en galerieën. Aan de Spiegelgracht, die deel uitmaakte van de tweede fase van de Amsterdamse grachtengordel, staan grachtenpanden welke rijkelijk zijn voorzien van unieke gevels, details en monumentale ornamenten.

In 1881 zijn de eerste ontwerptekeningen gemaakt voor het huidige pand aan de Spiegelgracht 21, hierbij valt de met ornamenten versierde voor- en achtergevel direct op. Begin 1900 is dankzij hevige protesten voorkomen dat de Spiegelgracht gedempt zou worden, mede hierdoor is de oorspronkelijke uitstraling van de directe omgeving grotendeels bewaard gebleven.

Huurdetails:
- Gemeubileerd
- Minimale huurperiode 1 jaar
- Maximale huurperiode 2 jaar
- Start huurperiode: Per direct beschikbaar
- Huurprijs € 2.995- per maand excl. g/w/l (geen makelaars of contact kosten verschuldigd)
- Waarborgsom € 5.990,-
- Huisdieren niet toegestaan

Foto's

Locatie