Frieslandstraat 57

Kenmerken

  • 47
     m2

  • 2

  • 1

  • achtertuin

  • in overleg

Omschrijving

ALGEMEEN
Zeer praktisch ingedeeld twee-kamer appartement van 47 m2 (NEN2580) met tuin (op het zuiden) gelegen op de begane grond in Amsterdam Buitenveldert, om de hoek van het Gelderlandplein. De woning is in zeer nette staat, de badkamer en keuken zijn al eens gerenoveerd en de tuin heeft een heerlijk uitzicht op het water.

LIGGING
De Frieslandstraat is een rustige groene straat, midden in een dynamische omgeving waar het financiële zakencentrum van Amsterdam de Zuidas, de Vrije Universiteit, het Vu Medisch Centrum, het bruisende Gelderlandplein en de Buitenveldertselaan met ruime diversiteit aan winkels op loopafstand van het appartement liggen. Maar ook groene gebieden liggen in de buurt zoals het Amsterdamse Bos, het Beatrixpark en het Amstelpark. Daarnaast ben je met de fiets zo in het centrum van Amsterdam.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is uitermate goed; gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A1, A2, en A4 via de Ring A10 welke oprit op enkele minuten afstand ligt van de woning. Het openbaar vervoer kunt u nemen via de Zuidas, de Vu en het NS Station Zuid vanwaar treinen, bussen, trams en metro gaan. De nieuwe Noord-Zuid lijn brengt je in 6 minuten naar het centrum van de stad.

INDELING
Via de gemeenschappelijke entree heeft u toegang tot het appartement. U komt binnen in het appartement waar u toegang heeft tot de woonkamer, de keuken, de badkamer en de wasruimte/bergkamer. De woonkamer is zeer licht vanwege de zuidelijke ligging en via de woonkamer betreedt u de slaapkamer. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de tuin (Zuid). De keuken is in goede staat en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer is recent gerenoveerd en is voorzien van toilet, inloopdouche en wastafel met meubel.

Kortom een ideale woning welke u zo kunt betrekken met tuin op het zuiden en uitkijk op water!!

BIJZONDERHEDEN
- Servicekosten € 136,82 p.m, exclusief voorschot stookkosten;
- Erfpacht afgekocht t/m 16-09-2037;
- Nieuwe kozijnen geplaatst in 2018;
- Vrij uitzicht op het water;
- Tuin gelegen op het zuiden;
- Nieuw woonkamerbreed zonnescherm (knikarm) geplaatst in 2018;
- Actieve en professionele VvE;
- De woning is per 1 april beschikbaar;
- De koopakte zal worden opgemaakt door een notaris in (groot) Amsterdam:

Foto's

Locatie