Heer Halewijnstraat 6 I

Kenmerken

  • 49
     m2

  • 3

  • 2

  • balkon

  • in overleg

Omschrijving

Licht driekamerappartement van 49 m2 (NEN2580) met balkon in een rustige straat in Bos & Lommer, op de rand van de Baarsjes en praktisch aan het Erasmuspark en direct aan het Wachterliedplantsoen. Het appartement beschikt over twee balkons en een berging in de onderbouw van het pand. De gemeenschappelijke tuin is via het trappenhuis te bereiken.

DE LOCATIE
Het appartement is gelegen in het stadsdeel Bos en Lommer, nabij het Erasmuspark. De buurt is in ontwikkeling. Om de hoek staat het Podium Mozaïek (voormalige kerk) waar u terecht kunt voor internationale culturele optredens, maar ook voor een diner of borrel. Aan de Bos en Lommerweg en het Bos en Lommerplein vindt u uitgebreide winkelvoorzieningen. In de nabijheid van de Jordaan, het Westerpark en het NS station Sloterdijk. Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de ring A10 en is ook met het openbaar vervoer prima te bereiken.

INDELING
Entree, hal, ruime woonkamer aan de voorzijde met toegang tot een balkon op het Westen, badkamer met douche en separaat toilet. Keuken en slaapkamer aan de achterzijde beide met toegang tot het balkon op het Oosten. Daarnaast nog een kleine tweede slaap- of studeerkamer met toegang tot het balkon aan de voorzijde. Deze voormalige huurwoning dient intern gerenoveerd te worden.

BIJZONDERHEDEN
- Actieve VvE, servicekosten ca. € 108,65 per maand;
- Gemeentelijke erfpacht € 598,-- per jaar,
- Voormalig huurwoning.
- Niet-zelfbewoningsclausule, ouderdomsclausule en asbestclausule van toepassing,

Foto's

Locatie