Hogebrugweg 11

Kenmerken

  • 39
     m2

  • 3

  • 2

  • in overleg

Omschrijving

Goed onderhouden chalet uit 2010, type Ventura van het degelijke Nederlandse merk Gritter. Afm.: LxB = 10,5 x 3,70 m. Het chalet staat op een huurkavel van 170 M2 met veel privacy tussen het groen op Recreatiepark De Luwe Stek in Waarland, Noord-Holland.
Honden zijn toegestaan op deze camping.

Het chalet is volledig van kunststof, onderhoudsarm, voorzien van kunststof kozijnen, dubbel glas en goede isolatie om in alle seizoenen te kunnen recreëren. Permanent wonen en inschrijven in de gemeente Schagen is niet mogelijk.
Dit chalet heeft een eigen aardgas leiding (dus nooit meer gedoe met gasflessen), waterleiding, riolering en elektra. De afwatering vanaf het dak is aangesloten op het riool en de kavel heeft een eigen drainagesysteem.

Warm water wordt verkregen via een combiketel (nieuw geplaatst in 2016) die voor een prima waterdruk en goed warm water zorgt in zowel de keuken als de douche. Eventuele uitbreiding naar cv in het chalet is daardoor mogelijk. In de woonkamer staat nu een krachtige gaskachel cq. sfeerhaard (Bocal A6 topflame 6000W antraciet) die het chalet prima kan verwarmen.

De kavel heeft een houten veranda en apart vlonder terras. Op de grond ligt kunstgras dat nog niet aan elkaar bevestigd is en daardoor kan dit deel van de tuin nog naar eigen inzicht ingericht worden, bijvoorbeeld met echt gras of tegels.

Het chalet beschikt over twee slaapkamers: 1 slaapkamer met 2 vaste bedden en 2 hangkastjes en 1 slaapkamer naar eigen inzicht in te delen en voorzien van een ingebouwde kastenwand. De huiskamer is ook naar eigen wens in te richten, er staan geen vaste meubels in. Het aanwezige meubilair en trampoline zijn geen onderdeel van de verkoop. Het tuinameublement op de veranda wel, evenals de lounge-set eventueel.
Verder is er een ruime keuken aanwezig met 4 pits gasstel met automatische ontsteking (nieuw geïnstalleerd in 2016), koelkast met kleine vriezer en afzuigkap.

De badkamer is eenvoudig ingericht en bestaat uit een toilet, wastafel en douchecabine.

Voor meer informatie of in geval u een afspraak wilt maken voor een bezichtiging kunt u contact opnemen.

Vraagprijs: € 33.500,-

Indicatie vaste kosten per jaar:
Parkkosten incl. vuilafvoer € 1.790,-
Kosten water en elektra, afhankelijk van gebruik. De kavel heeft een eigen meter die 1x per jaar uitgelezen wordt, waarna een eindfactuur volgt. Indicatie: in 2017 heb ik er een half jaar in gewoond en moest € 225,00 betalen.
Gas: € 356,00 (via Nuon)
Forensenbelasting/toeristenbelasting Gemeente Schagen: 229,00
Caravanverzekering: € 125,00 (via de ANWB)

Foto's

Locatie