Jisperveldstraat 268

Kenmerken

  • 85
     m2

  • 4

  • 3

  • balkon

  • in overleg

Omschrijving

Rustig wonen in dit ruime vier-kamer appartement van 85 m² (NEN2580) in Amsterdam Noord. Het appartement is gesitueerd op de negende verdieping (van de 11) en beschikt over een ruime woonkamer, half-open keuken en 3 slaapkamers. Het appartement is voorzien van een balkon van 6 m² op het zuiden!

Indeling:
Het appartement is gelegen op de negende verdieping van het appartementencomplex en is bereikbaar via zowel een trap als de centrale lift. U komt binnen via de entree, die u brengt naar de half-open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer is ruim bemeten en is zeer zonnig vanwege de ligging op het zuiden. Via de woonkamer is het balkon te bereiken. Via de hal heeft u toegang tot de drie slaapkamer, de badkamer met dubbele wastafel en douche. De masterbedroom is voorzien van inbouwkasten en in de hal zijn ook een aantal vaste kasten. Bij de entree treft u het toilet apart.

Kortom een zeer zonnig appartement op de negende verdieping met balkon en drie slaapkamers, ideaal voor een gezin of voor een belegger voor de verhuur.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in Amsterdam noord is een rustige en kindvriendelijke buurt. De noord/Zuidlijn zorgt voor nog betere bereikbaarheid, binnen enkele minuten rijdt u op de ringweg A10 of bent u in het centrum van Amsterdam met de IJ-tunnel. Ook het openbaar vervoer zit op loopafstand van het appartementencomplex. Op de fiets ben en met de pont ben je met 15 minuten op Centraal Station.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1968
- Eigen berging op de begane grond
- Woonoppervlakte van 85 m²
- Heerlijk balkon op het zuiden
- Actieve VvE
- Service kosten bedragen € 225,- per maand inclusief een voorschot op de stookkosten
- Erfpachtcanon € 215,09 per jaar tijdvak loopt tot 15-4-2041
- Parkeergelegenheid voor de deur
- Oplevering in overleg

Foto's

Locatie