Keizersgracht 433

Kenmerken

  • 393
     m2

  • 10

  • 5

  • achtertuin, balkon

  • in overleg

Omschrijving

*FOR ENGLISH SEE BELOW*

Nieuw in ons aanbod dit prachtige hele pand aan de Keizersgracht van 393 m² (NEN 2580) verdeeld over het voor- en achterhuis met zonnige tuin en prachtig uitzicht op de gracht. Het Rijksmonument uit 1666 wordt in zijn geheel en leeg aangeboden. Het pand is in goede staat, voorzien van geïsoleerde verdiepingsvloeren en nieuwe ramen. Een woning die nog volledig naar eigen smaak ingedeeld kan worden tot een fantastisch familiehuis, of diverse appartementen!

De buurt kenmerkt zich door prachtige historische gebouwen en natuurlijk de Amsterdamse grachten. In deze bruisende omgeving zijn tal van gezellige cafés, goede restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden. Winkels voor uw dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand te bereiken. Met een stukje fietsen worden diverse (grote) stadsparken bereikt, zoals het Vondelpark en het Sarphatipark. Met het openbaar vervoer om de hoek is het Centraal Station goed te bereiken.

INDELING

Souterrain
Het souterrain in het voorhuis is te betreden via het entree aan de voorzijde van het object en momenteel in gebruik als atelier en voorzien van pantry. Een open ruimte met aangrenzend de badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche. Een interne doorgang biedt toegang tot het centrale trappenhuis. Het souterrain in het achterhuis en bestaat uit een open ruimte met woonkeuken en slaapkamer gelegen aan de achter zijde van de woning met openslaande deuren naar de achtertuin

Bel-etage
De bel-etage is te betreden vanuit de centrale hal en momenteel in gebruik als kantoorruimte

Eerste verdieping
Het drie-laags bovenhuis gelegen in het voorhuis is te bereiken via het entree op de eerste verdieping. Het bovenhuis beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers voorzien van wastafel, bad en douche, pantry, keuken, berging en daarnaast beschikt het bovenhuis over een dakterras van ca. 32 m2.

Tweede, derde en vierde verdieping
Het achterhuis bestaat uit vier woonlagen en is te betreden via de centrale hal. Het souterrain aan de achterzijde is in gebruik als werkkamer en beschikt over een keuken en biedt toegang tot de ruime tuin van ca. 60 m2 gelegen op het zuiden. Op de bel-etage treft u de eerste slaapkamer gelegen met aangrenzend de badkamer voorzien van wastafel, toilet, bad en douche. Via de entree op de eerste verdieping treft u de woonkamer en de keuken. Op de tweede verdieping in het achterhuis is een ruime slaapkamer gesitueerd voorzien van wastafel en beschikt over een badkamer voorzien van toilet, wastafel, douche en wasruimte.

BIJZONDERHEDEN:
- Rijksmonumentaal pand, bouwjaar +/- 1666;
- Eigen grond;
- Geheel pand;
- Woonoppervlakte 392 m² (NEN 2580);
- Dakterras van ca. 32 m²;
- Tuin van ca. 60 m²;
- Diverse ontwikkel-beleggingsmogelijkheden;
- Fantastische locatie aan de Keizersgracht;
- Gemengd 1 bestemming.

________________________________________________________________________________________________________________________

GENERAL
New in our portfolio this beautiful property on the Keizersgracht of 393 m² (NEN 2580) divided over a front- and back house with garden and beautiful canal views. The Rijksmonument from 1666 that can be completely customized to a fantastic family house, or several apartments!

The area is characterized by beautiful historic buildings and of course the canals of Amsterdam. In this vibrant area there are plenty of cozy cafés, good restaurants and nightlife venues. Shops for your daily groceries are within walking distance. At bicycle distance you will find several (large) city parks, such as the Vondelpark and the Sarphatipark. Public transport is just around the corner, the Central Station is well accessible.

PARTICULARS
- National building year +/- 1666
- Private property
- Whole property
- Living area 392 m² (NEN 2580)
- Roof terrace of approximately 32 m²
- Garden of approximately 60 m²
- Various development and investment opportunities
- Fantastic location on the Keizersgracht

Foto's

Locatie