Keizersgracht 433

Kenmerken

  • 393
     m2

  • 10

  • 5

  • achtertuin, balkon

  • in overleg

Omschrijving

Wij bieden aan dit prachtige hele pand aan de Keizersgracht van 393 m² (NEN 2580) verdeeld over het voor- en achterhuis met zonnige tuin en prachtig uitzicht op de gracht. Het Rijksmonument uit 1666 wordt in zijn geheel en leeg aangeboden. Het pand is in goede staat, voorzien van geïsoleerde verdiepingsvloeren, nieuwe ramen en geïsoleerd dak. Een woning die ingedeeld kan worden tot een fantastisch familiehuis, of diverse appartementen zoals in de huidige staat.

De buurt kenmerkt zich door prachtige historische gebouwen en natuurlijk de Amsterdamse grachten. In deze bruisende omgeving zijn tal van gezellige cafés, goede restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden. Winkels voor uw dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand te bereiken. Met een stukje fietsen worden diverse (grote) stadsparken bereikt, zoals het Vondelpark en het Sarphatipark. Met het openbaar vervoer om de hoek is het Centraal Station goed te bereiken.

INDELING

Souterrain
Het souterrain in het voorhuis is te betreden via een zelfstandige entree aan de voorzijde van het object en via de bel etage, en is voorzien van een pantry. Het is een open ruimte met aangrenzend de badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche. Een interne doorgang biedt toegang tot het centrale trappenhuis. Het souterrain in het achterhuis bestaat uit een open ruimte met gezellige woonkeuken en slaapkamer gelegen aan de achter zijde van de woning met openslaande deuren naar de achtertuin van ongeveer ca. 35 m² (Noordoost georiënteerd) waar tot na de lunch heerlijk de zon schijnt.

Bel-etage
De bel-etage is te betreden vanuit de centrale hal. Dit is heerlijke lichte ruimte met hoge plafonds, die van het voorhuis – met uitzicht op de gracht - doorloopt naar de achterkant van het pand.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is een open ruimte met hoog plafond. Aan de voorkant is het uitzicht op de gracht prachtig. Aan de achterzijde bevinden zich ramen met zicht op het ruime dakterras en de prachtige binnentuinen. In de ruimte bevindt zich een kleine keuken en een badkamer. In het achterhuis op deze verdieping bevindt zich nog een keuken en een douche/WC. Het achterhuis biedt toegang tot het dakterras.

Tweede, derde en vierde verdieping
Het voorhuis bestaat uit vier woonlagen en is te betreden via de centrale hal. Op de tweede verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers met een badkamer voorzien van toilet, wastafel, douche en wasruimte. De verdieping hierboven is een grote open ruimte met een open keuken. Op deze verdieping is ook een douche/WC aanwezig. Via een open trap is de zolder te bereiken waar zich een klein platje bevindt.

BIJZONDERHEDEN:
- Rijksmonumentaal pand, bouwjaar +/- 1666;
- Eigen grond;
- Geheel pand;
- Woonoppervlakte 392 m² (NEN 2580);
- Dakterras van ca. 20 m² gelegen op de eerste verdieping;
- Platje van ca. 5 m² gelegen de zolder
- Tuin van ca. 35 m²;
- Meerdere gebruiksmogelijkheden waaronder het combineren van wonen en
werken, een heerlijk familiehuis, voor ontwikkeling of belegging;
- Fantastische locatie aan de Keizersgracht;
- Gemengd 1 bestemming.

Foto's

Locatie