Keizersgracht 433 H

Kenmerken

  • 196
     m2

  • 5

  • 2

  • achtertuin, balkon

  • in overleg

Omschrijving

Prachtige dubbele benedenwoning aan de Keizersgracht van ca. 196 m² met uitzicht op de gracht. Het appartement is verdeeld over het souterrain en de bel-etage en beschikt over 4 kamers, 1 woon-eetkamer en een heerlijke tuin van ca. 35 m².

De buurt kenmerkt zich door prachtige historische gebouwen en natuurlijk de Amsterdamse grachten. In deze bruisende omgeving zijn tal van gezellige cafés, goede restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden. Winkels voor uw dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand te bereiken. Met een stukje fietsen worden diverse (grote) stadsparken bereikt, zoals het Vondelpark en het Sarphatipark. Met het openbaar vervoer om de hoek is het Centraal Station goed te bereiken.

INDELING
De bel-etage is te betreden vanuit de centrale hal, welke is gedeeld met het bovenliggende appartement. Dit is een heerlijke lichte ruimte met hoge plafonds, die van het voorhuis – met uitzicht op de gracht - doorloopt naar de achterkant van het pand. De bel-etage beschikt over 1 aparte badkamer die is voorzien van een douche met toilet en een separate toilet. De keuken is het midden gesitueerd.

Het souterrain in het voorhuis is te betreden via een zelfstandige entree aan de voorzijde van de woning en via de bel etage, en is voorzien van een pantry. Het is een open ruimte met aangrenzend de badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche. Een interne doorgang biedt toegang tot het centrale trappenhuis. Het souterrain in het achterhuis bestaat uit een open ruimte met gezellige woonkeuken en slaapkamer gelegen aan de achter zijde van de woning met openslaande deuren naar de achtertuin van ongeveer - ca. 35 m² noordoost georiënteerd - waar tot na de lunch heerlijk de zon schijnt.

BIJZONDERHEDEN:
- Dubbele benedenwoning
- Rijksmonumentaal pand, bouwjaar +/- 1666;
- Eigen grond;
- Woonoppervlakte 196 m² (NEN 2580);
- Tuin van ca. 35 m²;
- Fantastische locatie aan de Keizersgracht;

Foto's

Locatie