Lijnbaansgracht 304 A

Kenmerken

  • 50
     m2

  • 2

  • 1

  • in overleg

Omschrijving

Een charmant en goed onderhouden 2-kamer appartement van 48 m² (NEN 2580) met een patio van circa 5 m² gesitueerd in het souterrain van een prachtig grachtenpand aan de Lijnbaansgracht.
Het appartement is gelegen op eigen grond, midden in het centrum van Amsterdam en heeft een schitterend uitzicht over de gracht. Daarnaast is het pand voorzien van een nieuwe fundering en de badkamer is in 2017 hoogwaardig en stijlvol verbouwd.

Kortom een heerlijk appartement in het centrum van Amsterdam, die u zo kan betrekken!

INDELING:
Vanaf de straat komt u via een kleine trap in de gezellige woonkamer. De voorkamer heeft een open verbinding met de woonkeuken. Tussen de woonkamer en de woonkeuken bevindt zich een hal die toegang geeft tot de slaapkamer en de prachtige badkamer. De badkamer is voorzien van wastafel, inloopdouche, handdoek radiator en vloerverwarming. Er zijn meerdere inbouwkasten gecreëerd alsmede een ruimte voor de wasmachine. De woonkeuken met openslaande deuren bieden toegang tot de patio van circa 5 m² en is in 2017 gerenoveerd en voorzien van houten vlonders. De openslaande deuren aan de achterzijde van het appartement en de ramen aan de voorzijde, zijn voorzien van dubbelglas. Daarnaast is het appartement voorzien van separaat toilet met vloerverwarming.

OMGEVING:
De Lijnbaansgracht is gelegen in het centrum van Amsterdam en loopt van de Brouwersgracht tot aan de Vijzelgracht. Onder andere het Leidseplein, Rijksmuseum, Spiegelkwartier, de Utrechtsestraat en De Pijp bevinden op loopafstand van de woning. In de omgeving is er een ruim aanbod aan restaurants, gezellige cafés, winkels, diverse musea, en de bioscoop bevinden zich letterlijk om de hoek. Het appartement is zowel per auto als met openbaar vervoer uitstekend te bereiken. De ringweg A10 en snelwegen A1, A2 en A9 zijn goed bereikbaar en de halte Vijzelgracht voor de Noord/Zuidlijn is om de hoek. Kortom een zeer centrale ligging!

BIJZONDERHEDEN:
- Unieke en rustige locatie in de historische binnenstad van Amsterdam
- Eigen grond
- Funderingsherstel (2004)
- Woonoppervlakte 48 m² (NEN 2580)
- Badkamer vernieuwd (2017)
- Servicekosten bedragen € 100,- per maand
- Financieel gezonde vereniging van eigenaren
- Oplevering in overleg
- Parkeren via vergunningstelsel (gemeente Amsterdam)

Foto's

Locatie