Nieuwe Prinsengracht 122 H

Kenmerken

  • 132
     m2

  • 6

  • 5

  • patio/atrium

  • in overleg

Omschrijving

Prachtig te renoveren appartement van 132 m² (NEN2580) gelegen in het souterrain, op de bel-etage en op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over 6 kamers, 5 slaapkamers en 1 badkamer. Het appartement is gelegen op eigen grond en heeft een prachtig uitzicht op de gracht.

LOCATIE:
Het appartement is centraal gelegen in de Plantagebuurt, op loopafstand van o.a. Carré, Artis, het Amstelveld en de Utrechtsestraat. Een buurt omgeven met vele winkels, restaurants en gezellige cafés en met het openbaar vervoer is het pand uitstekend te bereiken. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en het openbaar vervoer, zo bent u via de Weesperstraat binnen een aantal minuten op de ring A10 en de metrohalte Weesperplein is nabij. Per auto is de Nieuwe Prinsengracht goed te bereiken met parkeergelegenheid voor de deur.

Kortom, een prachtig te renoveren woning met vele mogelijkheden.

INDELING:
Via de buitentrap heeft u toegang tot de woning op de bel-etage. Met de hal bereikt u de ruime woon-leefkamer. De dichte keuken bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. De keuken is voorzien van vaatwasser en combi-magnetron. De trap in de woon-leefkamer geeft u toegang tot de heerlijk rustige souterrain, waar zich twee ruime slaapkamers bevinden. Het toilet en de wasruimte zijn aan de achterzijde van het appartement gesitueerd. De tweede slaapkamer biedt ook toegang tot de rustige patio.

Met de trap begeeft u zich naar eerste verdieping die toegang biedt tot drie slaapkamers. De ruime slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en beschikt over inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel.
De derde, vierde en vijfde slaapkamers bevinden zich aan achterzijde en hebben uitzicht op de Patio. Ten midden van de derde en vierde slaapkamer zit een schuifdeur waardoor de slaapkamers tot een geheel te brengen zijn. Het toilet met wastafel is tussen de slaapkamers gesitueerd.

BIJZONDERHEDEN:
- Woonoppervlakte van 132 m²;
- Eigen Grond;
- Prachtige zicht op de gracht;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper heeft de woning zelf nooit bewoond.

Foto's

Locatie