Reguliersgracht 83

Kenmerken

  • 100
     m2

  • 5

  • 2

  • in overleg

Omschrijving

Uniek monumentaal grachtenpand van ca. 100 m² gelegen op een prachtige locatie aan Reguliersgracht. Het pand is gelegen op eigen grond en verdeeld over 5 woonlagen. Het pand beschikt over een woonkeuken, eetkamer, ruime woonkamer, badkamer en twee ruime slaapkamers.

In hartje Centrum wonen en toch de rust in huis hebben. Kortom, een prachtig pand die u gezien moet hebben!

Ligging:
Het grachtenpand is gelegen in stadsdeel Centrum van Amsterdam, aan de mooie Reguliersgracht met haar zeven bruggen, nabij het Amstelveld, alsmede de Utrechtsestraat met leuke winkels, gezellige restaurants en cafés. Verder bevinden zich er diverse specialiteitenwinkels lunchzaken en voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Heijn op de Kerkstraat of Marqt op het Rembrandtplein. Voor plezier en ontspanning kunt u terecht in het nabijgelegen Koninklijk theater Carré, het Muziektheater, aan de Amstel en het Amstelveld.

Bereikbaarheid:
Het grachtenpand is per auto goed bereikbaar. De uitvalswegen naar de A1, A2 en A10 zijn snel bereikbaar (afrit S100). Er zijn diverse mogelijkheden tot het gebruik van openbaar vervoer. Station Amsterdam CS en Amsterdam Zuid-WTC zijn met de metro 52 of met de tram 4, binnen 15 minuten bereikbaar. De diverse metro- tram- en buslijnen brengen u naar alle delen van de stad.

Indeling:
De entree in het souterrain geeft u toegang tot de hal. De hal biedt toegang tot de woonkeuken die is voorzien van een oven, 5-pits gasfornuis en inbouwkasten. Middels de trap komt u op de bel-etage waar zich de eet-kamer bevindt. De bel-etage is ook te bereiken via de stenenbordes aan buitenzijde van het pand. Daarnaast bevindt zich hier ook het toilet. De trap aan de achterzijde geeft u toegang de eerste verdieping. De ruime woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping, die beschikt over een open haard. Middels de trap komt u op de tweede verdieping waar zich de eerste ruime slaapkamer bevindt. Tevens bevindt zich hier ook de badkamer. De badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en toilet. Via de trap komt u terecht op de derde verdieping waar zich de tweede ruime slaapkamer bevindt. Daarnaast beschikt deze kamer over een aantal inbouwkasten en een vliering van ca. 3 m².

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Gelegen op een prachtige locatie aan de Reguliersgracht
- Bouwjaar 18e eeuw
- Geheel pand met een woonoppervlakte van 97,3 m² (NEN2580)
- 5 woonlagen
- Rijksmonument
- Unieke locatie aan het water
- Parkeren via vergunningstelsel (Bron: Gemeente Amsterdam)
- Oplevering in overleg

Foto's

Locatie