Windroosplein 66

Kenmerken

  • 160
     m2

  • 7

  • 5

  • in overleg

Omschrijving

Wonen in het 'Vierwindenhuis' in het oostelijke gedeelte van het Centrum, bieden wij aan dit lichte en riante appartement van 160 m² (NEN2580) gelegen op de vijfde en zesde verdieping. Het appartement is goed onderhouden en beschikt maar liefst over 5 slaapkamers, 1 badkamer en een woon-eetkamer met een half-open keuken en is voorzien van lift.

De woning is gelegen in het oostelijk deel van het centrum van Amsterdam, vlakbij het Centraal Station, het Muziekgebouw aan het IJ, de Centrale Bibliotheek, Artis en het stadsstrand Roest. Rustig wonen doordat er op het schiereiland Wittenburg alleen bestemmingsverkeer komt. Via de Piet Heintunnel of de IJtunnel is er een snelle en directe verbinding naar de Ring. Tramlijn 26 en 10 bevinden zich op loopafstand en Centraal Station en station Muiderpoort liggen op enkele minuten fietsafstand. Wonen in hartje Amsterdam met al zijn voorzieningen en tegelijkertijd toch rust en gemoedelijkheid ervaren.

Indeling:
Middels de entree bereikt u de ingang van het appartement. De entree begeleidt u naar de ruime woon-eetkamer, waar de half-open keuken is gesitueerd. De keuken is voorzien van een oven, 5-pits gasfornuis en een vaatwasser. Via de hal betreed u de badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel, en wasmachineaansluiting. Middels de hal treft u ook het separaat toilet. Op de vijfde verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Aan de achterzijde is de master bedroom gelegen, die beschikt over inbouwkasten. De zesde verdieping bereikt u door middel van de interne trap in de woon-eetkamer. Aan de voorzijde en achterzijde bevinden zich twee ruime slaapkamers met een open ruimte. Naar eigen wensen in te delen en biedt vele mogelijkheden.

Het complex bestaat uit 89 koopwoningen en bezit vier gemeenschappelijke ruimtes, die door bewoners beheerd worden. Deze ruimtes, in de hoeken van het gebouw, hebben ieder een eigen functie: wintertuin, café /expositie-ruimte, concertzaaltje en sauna/ solarium. Er heerst een prettige sociale sfeer tussen de bewoners, maar tegelijkertijd is er niets verplicht en alle activiteiten zijn vrijblijvend. De bewoners beschikken over 2 tuinen (1 op de binnenplaats en 1 op het Windroosplein) die beiden ook door de bewoners worden onderhouden. Op zondagmiddagen wordt regelmatig (op inschrijving) een maaltijd verzorgd. In overleg is deze ruimte te gebruiken voor een privéfeest. Naast het Vierwindenhuis ligt een kleine jachthaven en open vaarverbindingen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 160 m²
- Prachtig uitzicht over het water van de Wittenburgervaart
- Parkeervergunning direct te verkrijgen
- Erfpacht afgekocht tot en met 15-5-2038
- Actieve Vereniging van Eigenaren 'Vierwindenhuis'
- VvE bijdrage € 141,96 per maand
- De administratie wordt professioneel beheerd door Velzel VvE Diensten B.V.
- Bouwjaar 1989

Foto's

Locatie