VvE Beheer

Waarom Hoen Vastgoedbeheer?
Hoen Vastgoedbeheer B.V. is een professionele beheerder met ruime ervaring in het besturen en beheren van Verenigingen van Eigenaars. Het is ons streven om zoveel mogelijk aan de specifieke wensen van een Vereniging van Eigenaars tegemoet te komen. Hiervoor leveren wij in overleg met de VvE maatwerk. Onze doelstelling is het bevorderen van een ongestoord en duurzaam woongenot van bewoners/eigenaren in een VvE. 

Wij zijn van mening dat het beheren en/of besturen van een VvE geen bijzaak is en door een in deze werkzaamheden gespecialiseerd kantoor uitgevoerd moet worden. Alle expertise op het gebied van beheren en/of besturen van een VvE is bij Hoen Vastgoedbeheer B.V. aanwezig. Wij nemen de zorgen van de leden van een VvE op het gebied van beheren en/of besturen van de VvE graag uit handen.

Wij werken met het softwarepakket REMS. De software is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring en ondersteunt alle processen op het gebied van het beheren en/of besturen van een VvE. Hieronder vallen onder meer het opstellen van een begroting en een jaarrekening van de VvE, het bijhouden van de ledenadministratie, het registreren van storingsmeldingen. Alle eigenaren krijgen de beschikking over een inlogcode voor een zogenaamd internet portaal op welke wijze de eigenaren dan via internet, 24 uur per dag, 7 dagen per week de gegevens van de VvE kunnen raadplegen.