Aankoopbegeleiding

Uw huizenjacht begint hier
Iedere klant en ieder huis zijn uniek en vragen om een persoonlijk benadering en maatwerk. Wilt u een huis waar u zo in kunt of  een huis met charme waar nog wel wat aan gedaan moet worden? Wilt u rustig wonen of juist in een wijk met veel gezelligheid? Zijn er goede scholen in de buurt? En hoe zit het met parkeren en openbaar vervoer?  De makelaars van Hoen zoeken altijd naar die klik met de klant voor het beste resultaat. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we samen met u op zoek.

Waarom kiezen voor Hoen makelaars?
Onze volledige aankoopbegeleiding kan u veel tijd besparen en maakt de kans op het vinden van uw droomhuis groter. Huizen zijn ons dagelijks werk. Wij kennen de markt en het aanbod en door onze connecties kunnen wij ook woningen aanbieden die (nog) niet op Funda of andere huizensites staan. Zo vist u niet achter, maar voor het net!

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven neem dan contact met ons op via het contactformulier hiernaast, of bel ons tijdens kantooruren op 020 - 305 44 44. Benieuwd wat anderen van ons vinden? Bekijk hier onze beoordelingen op Funda.

Wij zoeken, u bespaart tijd
De eerste stap die we met u nemen bij het kopen van een huis is het bepalen van uw budget en het aanmaken van een uitgebreid zoekprofiel. U geeft aan wat uw belangrijkste woonwensen zijn, zoals de prijsklasse, het aantal m2, de buurten waar u wilt wonen en of u een tuin of dakterras wilt. U kunt hiervoor gebruik maken van het zoekprofiel formulier op deze pagina. 

In een persoonlijk gesprek verfijnen we vervolgens uw zoekprofiel door er samen achter te komen wat echt bij u past. Het is voor ons altijd een uitdaging om maatwerk te leveren en het ideale huis voor u te vinden.  Na het inventariseren van uw woonwensen gaan wij actief op zoek en ontvangt u per mail het meest recente aanbod van woningen die voldoen aan uw zoekcriteria. Ziet u een woning die u bevalt dan kunt u direct een bezichtiging aanvragen. Onze makelaars zijn flexibel en ook buiten kantooruren en in het weekend beschikbaar om samen met u huizen te bekijken en advies te geven.

Kopen zonder stress
Na een aantal door ons begeleide bezichtigingen heeft u uw droomhuis gevonden. En nu? U moet in de huidige markt vaak in korte tijd beslissen en u heeft honderd vragen. De ervaren makelaars van Hoen kunnen al uw vragen beantwoorden en weten precies wat de valkuilen bij aankoop van een woning zijn.  Wij doen gedegen onderzoek naar  onder andere de splitsings- en eigendomsakte, de funderingscode,  milieudienst en de VvE.  Ook kunnen wij u adviseren over de bouwkundige staat van een woning, regelgeving en advies rondom verbouwingen, servicekosten en erfpacht.  Als alle vragen beantwoord zijn begint het spannendste moment: u gaat een bod uitbrengen. Wij kennen dit spel als geen ander. Niet te hoog, niet te laag. Tot hoever wilt u gaan? Wat als iemand anders meer biedt, of over de vraagprijs biedt? U kunt erop vertrouwen dat wij u hierin optimaal begeleiden en het juiste advies geven.

Service van begin tot eind
Als uw bod geaccepteerd is, begeleiden we u ook in het vervolgtraject: het opmaken van het koopcontract, het regelen van de financiering en uiteindelijk de inspectie, de levering en de sleuteloverdracht. Dan zit onze taak erop en kunt u door naar de laatste stap: verhuizen naar uw nieuwe thuis.

No cure, no pay
Ook over de kosten hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij werken op basis van no cure, no pay, dus u betaalt alleen voor aankoopbegeleiding als u ook daadwerkelijk een woning gekocht heeft. Wij maken vooraf heldere afspraken over de te betalen fee.

Kortom, onze makelaars zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw huizenjacht kunt beginnen.