Gratis zoekprofiel

Gratis zoekprofiel voor ons eigen aanbod
U bent zich aan het oriënteren op de woningmarkt maar heeft nog geen concrete zoekopdracht. Wij houden u graag gratis en vrijblijvend op de hoogte van de woningen die wij in de verkoop krijgen!

Hoe werkt het ?
Vul uw gegevens in op het formulier hiernaast en u ontvangt wekelijks een overzicht van woningen die bij Hoen in de verkoop komen. Zo bent u als eerste op de hoogte! Ziet u een woning die u bevalt dan kunt u direct een bezichtiging aanvragen. Onze makelaars zijn flexibel en ook buiten kantooruren en in het weekend beschikbaar om samen met u huizen te bekijken.

Wilt u liever zoeken in alle woningen die te koop staan?
Dat kan! Wij geven u advies en begeleiding bij de zoektocht én de aankoop van uw woning. Wij werken daarbij op basis van "no cure, no pay" waarbij u alleen betaalt als u ook daadwerkelijk een woning hebt gekocht. In overleg met u en afhankelijk van de opdracht kunnen wij u een passend voorstel doen voor onze werkzaamheden.  Meer informatie over een uitgebreide zoekopdracht en onze aankoopbegeleidingsdiensten vindt u op de pagina aankoopbegeleiding.

Wilt u weten wat anderen van onze service vinden? Hier vindt u onze beoordelingen op Funda.