Over ons

Hoen Makelaars B.V. is in 1929 opgericht als C. HOEN Dzn en één van de oudste kantoren op het gebied van makelaardij en vastgoedbeheer in Amsterdam. Sinds 2008 zijn de activiteiten gesplitst en ondergebracht in twee bedrijven, te weten: Hoen Makelaars B.V. en Hoen Vastgoedbeheer B.V.

Hoen Makelaars
Vanzelfsprekend heeft ons kantoor sinds 1929 een wisselende samenstelling gehad. Wij zijn er echter altijd in geslaagd de continuïteit in de kwaliteit te waarborgen en met al onze cliënten een goed persoonlijk contact te onderhouden om tot het beste resultaat te komen.

Hoen Makelaars is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Dat waarborgt de educatie, kwaliteit en gedegen vakkennis van onze makelaars en wij beschikken daardoor over een geautomatiseerd netwerk en uitwisselingssysteem waarin het aanbod van alle aangesloten leden van de NVM is opgenomen. Daarnaast is ons kantoor aangesloten bij de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) waardoor wij ook goed op de hoogte zijn en blijven van de lokale ontwikkelingen en regelgeving. 

Hoen Makelaars is u graag van dienst als u stappen gaat ondernemen op de Amsterdamse onroerendgoedmarkt. Dat kan zijn bij de aankoop of verkoop van een woning of het huren of verhuren van uw winkel of kantoorruimte. Wij geven u graag een goed en persoonlijk advies.

Hoen Vastgoedbeheer
Hoen Vastgoedbeheer B.V. onderscheidt een aantal verschillende disciplines, te weten Property Management, Asset Management en VvE Beheer. Wij werken voor zowel institutionele beleggers, stichtingen, maatschappen en particulieren. Hierin combineren wij de specialistische kennis, know how, pragmatisme en het leveren van maatwerk met gegarandeerde landelijke dekking.

Hoen Vastgoed Beheer hoopt u in de toekomst te mogen assisteren op de Nederlandse onroerendgoedmarkt.